cerezas_aguardiente_1

Hace un tiempo estuve en Prat de Compte, en la FIRA DE L’AIGUARDENT. Quería ponerlo en esta entrada pero mejor os hago una entrada aparte para poder contaros más cosas.

Las cerezas son de esas frutas que es difícil que haya fuera de temporada, por eso se disfrutan tanto. Pero luego durante el año o son envasadas o nada. Como tenía una botella de aguardiente que me dieron pensé en guardar unas pocas y me sonaba que se podían hacer así. No sé si saldrá licor, si las cerezas estarán buenas así, pero por intentarlo que no quede. Y como decía mi abuela…

quiguardasemprete

CEREZAS EN AIGUARDIENTE

Ingredientes:

  • Cerezas
  • Aguardiente
  • Azúcar (1/4 del total del aguardiente, yo mucho menos)
  • 1 ramita de canela (yo no tenía)
  • 1 pote de conserva, limpio y seco

 

Elaboración:

  1. Lavar bien las cerezas, quitarles el rabito y secar bien con un trapo limpio.
  2. En el pote hacer capas de cerezas y azúcar hasta llegar arriba y entre medio la ramita de canela. Acabar de llenar con el aguardiente.
  3. Tapar bien y dejar reposar en el fondo de un armario de 3 a 4 meses. Cada ciertos días  remover para que se vaya disolviendo el azúcar.

 

Y ahora toca esperar… TIC, TAC, TIC, TAC…

Fuente receta: GLUTONIANA

Fotos propiedad de: GLUTONIANA

 

Comparte esta receta si te gusta, pero no para fines comerciales y sin permiso. Te gusta que respeten tu trabajo, ¿verdad? Al resto también nos gusta. ¡GRACIAS!

cerezas_aguardiente_2

catala

Fa un temps vaig estar a Prat de Compte, a la FIRA DE L’AIGUARDENT. Volia posar-ho en aquesta entrada però millor us faig una entrada a part per poder explicar més coses.

Les cireres són d’aquestes fruites que és difícil que hi hagi fora de temporada, per això es gaudeixen tant. Però després durant l’any o són envasades o gens. Tenia una ampolla d’aiguardent que em van donar  i vaig pensar en guardar unes poques. Em sonava que es podien fer així. No sé si sortirà licor, si les cireres estaran bones d’aquesta manera,  però per intentar-ho que no quedi. I com deia la meva àvia…

QUI GUARDA SEMPRE TÉ

CIRERES EN AIGUARDENT 

Ingredients:

  • Cireres
  • Aiguardent
  • Sucre (1/4 del total de l’aiguardent, jo en vaig posar molt menys)
  • 1 rameta de canyella
  • 1 pot de conserva, net i ben assecat

Elaboració:

  1. Rentar bé les cireres, treure’ls la cueta i assecar amb un drap net.
  2. Al pot, fer capes de cireres i sucre fins a arribar a dalt de tot. Entremig posar la rameta de canyella. Acabar d’omplir amb aiguardent.
  3. Tapar bé i deixar reposar al fons d’un armari de 3 a 4 mesos. Cada certs dies remoure per què es vaigue dissolent el sucre.

I ara, toca esperar… TIC, TAC, TIC, TAC…

Font recepta: GLUTONIANA

Fotos propietat de: GLUTONIANA 

Comparteix aquesta recepta si t’agrada, però no per a fins comercials i sense permís. T’agrada que respectin el teu treball, veritat? A la resta també ens agrada. ¡GRÀCIES!

 cerezas_aguardiente_3