El otro día estaba toda concentrada estudiando a ratos y también trabajando. En uno de los descansos me puse a ver vídeos en Instagram (de eso que no puedes parar de maldecir tener trabajo porque en realidad yo me pasaría todo el día probando recetas e ideas que veo a todas horas, tengo cosas guardadas pendientes para 7 vidas jajajaja, sé que no soy la única).  Y vi un reel de este procedimiento que ahora os enseñaré y dije esto tengo que probarlo. Y aunque aguanté un ratito, tuve que dejar todo lo que estaba haciendo para ponerlo en práctica. Me juego todos mis moldes que esta receta va a hacerse de las más visitadas en el blog. ¡Probadla!

Posdata: al final de la receta tenéis el enlace de dónde la saqué y apliqué a una receta mía mega-fácil para acabar de rematar que el procedimiento es para ensuciar poco  y preparar en días de prisa pero con ganas de dulce.

Ingredientes (12 bizcochitos y 2 gofres aproximadamente):

(Para medir usaremos una tacita de café o un medidor de cups, usé el de ½ cup, lo que usemos tiene que tener la capacidad de 100 mililitros):

  • 1 huevo M
  • 1 tacita de azúcar blanco (puede ser moreno, mascabado, etc., sin son edulcorantes la textura y cocción puede cambiar, así que tendréis que ir probando)
  • 1 tacita de aceite (puede ser de oliva, girasol u otro no muy fuerte)
  • 1 tacita de leche sin lactosa o 2, dependiendo la harina que utilices, debe quedar una masa fluida para poder repartirla bien en los huevos de la sandwichera (puede ser una bebida vegetal sin edulcorantes)
  • 3 tacitas de harina para postres sin gluten y sin lactosa (he probado con varias, en esta ocasión con Mix Dolci de Schär, no celíacos ver notas)
  • 1 cucharadita de impulsor para postres (sin trazas de gluten ni lactosa)
  • Opcional para añadir a la masa (todo sin gluten y sin lactosa): ralladura de limón o de naranja o ambas, vainilla, canela, trocitos de choco, etc. Yo le puse ralladura de limón
  • Opcional para servir (todo sin gluten y sin lactosa): azúcar glas y canela, helado, nata montada, crema, trufa, chocolate fundido, siropes, etc; yo azúcar glas y canela espolvoreada y una bola de nata montada helada

VIGILAD QUE TODOS LOS INGREDIENTES SEAN SIN LOS ALÉRGENOS A EVITAR

Moldes y gadgets necesarios:

  • Bol o recipiente para mezclar todo, batidor eléctrico o de mano, rallador pequeño  y sandwichera o gofrera (en mi caso tengo 3 planchas intercambiables depende lo que hago uso una u otra)

Elaboración (Vídeo del paso a paso >> aquí):

  1. En un bol o recipiente alto para servir la masa luego, batir los huevos con el azúcar muy bien.
  2. Añadir el aceite y la leche o bebida vegetal, mezclar de nuevo. También el saborizante de la masa, en mi caso, ralladura de limón.
  3. Añadir la harina (podría ser tamizada) y el impulsor para postres. Remover bien.
  4. Empezar a calentar la sandwichera y engrasar con un poquito de aceite.
  5. Ir repartiendo la masa y dejar cociendo unos 3-4 minutos. Repetir la operación hasta acabar toda la masa. En mi caso hice bizcochitos con la plancha de sandwiches y, al final, 2 gofres.
  6. Serví espolvoreado de azúcar glas y canela. También con un poco de nata montada helada que tenía. 
  7. ¡Y a disfrutar! 
  8. Si te gusta este truco de la sandwichera, comparte esta receta con todo el mundo que conozcas, creo que puede ser súper interesante para no tener que ensuciar mucho y preparar una merienda o desayuno rápido.

NOTAS Y CONSEJOS SOBRE LA RECETA:

  • En un plis-plas tienes unos bizcochitos tiernos y ricos. Si sobran, que lo dudo, los puedes poner bien tapados en un tupper y luego darles un pequeño toque de calor antes de comer y están de nuevo riquísimos. Aguantan tiernos dos días.
  • Prueba este mismo procedimiento con tu receta favorita de bizcocho. Añade otros ingredientes y disfruta de tus bizcochitos preparados en un momento.
  • Y si quieres la versión magdalenas, te las recomiendo muchísimo esta receta que lleva los mismos ingredientes casi (en la sandwichera añadí ralladura de limón y una tacita más de leche para que quedara más fluida la masa, pero tomad nota porque es súper guai y se prepara en un momento y sin báscula): MAGDALENAS DE MUDANZA.
  • Nota para no celíacos: se pueden preparar con harina de trigo para repostería en la misma cantidad.

¡Que aproveche!

L’altre dia estava tota concentrada estudiant a estones i també treballant. En un dels descansos em vaig posar a veure vídeos a Instagram (d’això que no pots parar de maleir tenir feina perquè en realitat jo em passaria tot el dia provant receptes i idees que veig a totes hores, tinc coses guardades pendents per a 7 vides jajajaja , sé que no soc l’única). I vaig veure un reel d’aquest procediment que ara us ensenyaré i vaig dir això ho he de provar. I encara que vaig aguantar una estoneta, vaig haver de deixar tot el que estava fent per posar-ho en pràctica. Em jugo tots els meus motlles que aquesta recepta es farà de les més visitades al bloc. Proveu-la!

Postdata: al final de la recepta teniu l’enllaç d’on la vaig treure i vaig aplicar a una recepta meva mega-fàcil per acabar de rematar que el procediment és per embrutar poc i preparar en dies de pressa però amb ganes de dolç.

Ingredients (12 bescuits i 2 gofres aproximadament):

(Per mesurar farem servir una tasseta de cafè o un mesurador de cups, vaig fer servir el de ½ cup, el que fem servir ha de tindre la capacitat de 100 mil·lilitres):

  • 1 ou M
  • 1 tasseta de sucre blanc (pot ser morè, mascabado, etc., si són edulcorants la textura i cocció pot canviar, així que haureu d’anar provant)
  • 1 tasseta d’oli (pot ser d’oliva, gira-sol o un altre no gaire fort de sabor)
  • 1 tasseta de llet sense lactosa o 2, depenent la farina que facis servir, ha de quedar una massa fluida per poder repartir-la bé a la sandvitxera (pot ser una beguda vegetal sense edulcorants)
  • 3 tassetes de farina per a postres sense gluten i sense lactosa (he provat amb diverses, en aquesta ocasió amb Mix Dolci de Schär, no celíacs veure notes)
  • 1 culleradeta d’impulsor per a postres (sense traces de gluten ni lactosa)
  • Opcional per afegir a la massa (tot sense gluten i sense lactosa): ratlladura de llimona o de taronja o ambdues, vainilla, canyella, trossets de xoco, etc. Jo li vaig posar ratlladura de llimona
  • Opcional per servir (tot sense gluten i sense lactosa): sucre glas i canyella, gelat, nata muntada, crema, tòfona, xocolata fosa, xarops, etc.; jo sucre glaç i canyella empolvorada i una bola de nata muntada gelada

VIGILEU QUE TOTS ELS INGREDIENTS SIGUIN SENSE ELS AL·LÈRGENS A EVITAR

Motlles i gadgets necessaris:

  • Bol o recipient per barrejar-ho tot, batedor elèctric o de mà, ratllador petit i sandvitxera o gofrera (en el meu cas tinc 3 planxes intercanviables que faig servir depèn el que vull fer)

Elaboració (Vìdeo del pas a pas >> aquí):

  1. En un bol o recipient alt per servir la massa després, batre els ous amb el sucre molt bé.
  2. Afegiu-hi l’oli i la llet o beguda vegetal, barregeu-ho de nou. També el saboritzant de la massa, en el meu cas, ratlladura de llimona.
  3. Afegir la farina (podria ser tamisada) i l’impulsor per a postres. Remenar bé.
  4. Començar a escalfar la sandvitxera i greixar amb una mica d’oli.
  5. Aneu repartint la massa i deixeu-ho coure uns 3-4 minuts. Repetiu l’operació fins a acabar tota la massa. En el meu cas vaig fer bescuits amb la planxa de sandvitxos i, al final, 2 gofres.
  6. Vaig servir empolvorat de sucre glas i canyella. També amb una mica de nata muntada gelada que tenia. 
  7. I a gaudir!
  8. Si t’agrada aquest truc de la sandvitxera, comparteix aquesta recepta amb tothom que coneguis, crec que pot ser superinteressant per no haver d’embrutar molt i preparar un berenar o esmorzar ràpid.

NOTES I CONSELLS SOBRE LA RECEPTA:

  • En un tres i no res, tens uns bescuits tendres i bons. Si sobren, que ho dubto, els pots posar ben tapats en un tàper i després donar-los un petit toc de calor abans de menjar i estan de nou boníssims. Aguanten tendres dos dies.
  • Prova aquest mateix procediment amb la teva recepta preferida de pa de pessic. Afegeix altres ingredients i gaudeix dels teus bescuits preparats en un moment.
  • I si vols la versió magdalenes, et recomano moltíssim aquesta recepta que porta els mateixos ingredients gairebé (a la sandvitxera vaig afegir ratlladura de llimona i una tasseta més de llet perquè quedés més fluida la massa, però preneu nota perquè és superguai i es prepara en un moment i sense bàscula): MAGDALENES DE MUDANÇA.
  • Nota per a no celíacs: es poden preparar amb farina de blat per a rebosteria en la mateixa quantitat.

Bon profit!